aed
div.post.online.st-answer-admin, div.post.st-answer-admin { background-image: url(https://i.servimg.com/u/f39/18/22/09/39/admin-10.png)!important; background-position: right bottom; background-repeat: no-repeat; }
Ακτιβιστές
Gamatos (2920)
 
SCZI (1799)
 
Rock'n'Trolla (1690)
 
lOlman (1537)
 
Technical Supporter (1393)
 
Voks (1043)
 
B-Colt (994)
 
rebelos (812)
 
Μurderer (710)
 
YuGo007 (608)
 

Βοήθησε όπως μπορείς
για να παραμένει η Παρέα
στο χώρο αυτό

Περαστικός - 0
Νέος Χρήστης - 20
Μέλος - 50
Κάτοικος - 150
Πρεσβύτερος - 300
Βετεράνος - 500

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

Parea Robot

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
1. Όροι και προτάσεις

1.1. Ιστοσελίδα Parea.biz - Παρέα. Βρίσκοντας εδώ, πρέπει να συμφωνείτε με κανονισμούς του φόρουμ και να τους τηρείται.

1.2. Φόρουμ Παρέα είναι αφιερωμένο σε λίγα απ' όλα όπως: βοήθεια σε σχεδιασμό ιστοσελίδων και προβλήματα υπολογιστών,διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα,ελεύθερη συζήτηση και πολλά άλλα.

1.3. Το Φόρουμ λειτουργεί με σύστημα δημοσίευση-επεξεργασία, δηλαδή δημοσιεύετε το μήνυμα και εμφανίζεται αμέσως, και αν δεν είναι σύμφωνα με τους κανόνες επεξεργάζεται από τους Συντονιστές ή διαγράφεται.

1.4. Το φόρουμ παρακολουθείτε συνεχώς από Συντονιστές και Διαχειριστές.Οι Συντονιστές προσέχουν αν τα δημοσιεύσεις γίνονται στης σωστές κατηγορίες και δεν περιέχουν τίποτα παράνομο και βέβαια να έχουν λογική να μην περιέχουν: Σκέτο φατσούλες,χαχααχ,ωραίο,ευχαριστώ κτλ.Οι Συντονιστές επίσης έχουν δικαίωμα να αποκλείσουν κάποιον χρήστη για κάποιες μέρες ή για πάντα.

1.5. Όλες οι δημοσιεύσεις απεικονίζουν γνώμη των συγγραφών τους. Η γνώμη των Διαχειριστών μπορεί να μην ταιριάζει με γνώμη συγγραφέα.Αποποίηση ευθύνης πληροφορίας μπορείτε να βρείτε εδώ.Εάν πιστεύετε ότι κάποιο μήνυμα παρεμβαίνει τη Ελληνική νομοθεσία, περιέχει εμπορικά μυστικά ή που μπορεί να προκαλέσει ζημιά σε πρόσωπα ή πολιτική, μπορείτε να ειδοποιήσετε το διαχειριστή ή συντονιστή του φόρουμ κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αναφορά».

1.6. Μπείτε στη ήδη υφιστάμενη κουλτούρα της επικοινωνίας στο φόρουμ Παρέα. Δημιουργούμε το περιβάλλον επικοινωνίας μόνοι μας. Ας είμαστε ευγενική μεταξύ μας!Αν βλέπετε παραβίαση των κανονισμός ή σας προκαλούν να να τσακωθείτε μην το κάνετε απλά στείλτε ένα μήνυμα σε κάποιον Συντονιστή ή χρησιμοποιήστε το κουμπί «Αναφορά».Τα υπολοιπα - τα φροντίζει η Διαχείριση του φόρουμ.

1.7. Εάν Εσείς κάνατε λάθος, παράδειγμα, στείλατε διπλό μήνυμα,στείλατε την απάντηση αλλού ή στείλατε άδειο μήνυμα,φροντίστε να ειδοποιήσετε κάποιον συντονιστή με το κουμπί «Αναφορά» και αναφέρετε το λάθος - συντονιστής θα βοηθήσει.Δεν χρειάζεται να γράφετε νέα μηνύματα και να σχολιάζετε τα λάθη σας,και να ζητάτε συγνώμη για τέτοια μηνύματα.

1.8. Σε περίπτωση διπλού μηνύματος κάποιος συντονιστής θα σβήση το ένα.

2. Όνομα χρήστη ("ψευδώνυμο", "παρατσούκλι", "username", "λογαριασμός") και τα δεδομένα του προφίλ.

2.1. Ψευδώνυμό.

2.1.1. Το ψευδώνυμό σας - ατομικότητά σας. Ίσως αν γίνετε ένας κανονικός χρήστης και θα είστε συχνά στο φόρουμ, θα είναι επαγγελματική κάρτα σας που μιλάει για εσάς και το επίπεδο σας. Εάν δεν θέλετε να πολεμάτε για αυτό που σας αποκαλούν έτσι, και δεν είστε ένας από τα πολλά πρωτότυπα ψευδώνυμα, επιλέξτε πρωτότυπο ψευδώνυμο (σύμφωνα με τους κανόνες και την κοινή λογική). Φυσικά, μπορείτε να εγγραφείτε και με το πραγματικό σας όνομα - είναι δικαίωμα σας.

2.1.2. Απαγορεύεται εγγραφή ψευδωνύμων με δύσκολη προφορά (τέτοια όπως Klmn454824IOIoo).

2.1.3. Απαγορεύεται διπλή εγγραφή, δηλαδή δύο ή περισσότερα ψευδώνυμα (Λογαριασμούς) για ένα χρήστη ανεξερέτα για όλους τους λόγους ή αποκλεισμό για το ψευδώνυμο (Λογαριασμό) σας. Σε περίπτωση που θα φανεί κάτι τέτοια θα διαγράφονται οι λογαριασμοί αυτοί.Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το παλαιό σας λογαριασμό παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

2.1.4. Απαγορεύεται εγγραφή με αντιγραφή και μικρό-αλλαγή στο ψευδώνυμο που ήδη υπάρχει (Επίσης και με αλλαγή ελληνικών χαρακτήρων σε λατινικούς και αντίστροφα). Σε περίπτωση κάτι τέτοιου μπορεί να διαγράφει ο λογαριασμός με την πρώτη ζήτηση του κατόχου του πρωτότυπου ψευδώνυμου.

2.1.5. Απαγορεύεται εγγραφή με ψευδώνυμα που περιέχουν:
- Αγενής, προσβλητική και άσεμνες γλώσσα και ψευδώγλώσσα, καθώς και προτροπή στη βία και την παραβίαση του νόμου (σε οποιαδήποτε γλώσσα, σε οποιαδήποτε μορφή).
- Οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνίας: τηλεφωνικά νούμερα, διευθύνσεις site,e-mail,msn κτλ,καθώς και συνδυασμοί συμβολών τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ως τέτοια δεδομένα.
2.2. Άβαταρ.

2.2.1. Αν θα βάλετε ίδιο άβαταρ με άλλον χρήστη με την πρώτη ζήτηση από την πλευρά του θα σας το αφαιρέσουμε και αν συνεχίσετε θα απενεργοποιήσουμε την προβολή άβαταρ από την πλευρά σας.

2.2.2. Απαγορεύεται δημοσίευση άβαταρ που περιέχουν:
- Σεξουαλικού περιεχόμενου.
- - Αγενής, προσβλητικές και άσεμνες εικόνες,καθώς προτροπή στη βία και την παραβίαση του νόμου (σε οποιαδήποτε γλώσσα, σε οποιαδήποτε μορφή).
- Οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνίας: τηλεφωνικά νούμερα, διευθύνσεις site,e-mail,msn κτλ,καθώς και συνδυασμοί συμβολών τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ως τέτοια δεδομένα.
- Ρητή ή κρυφή διαφήμιση.
- Κάθε QR-κώδικα.
2.3. Υπογραφή.

2.3.1. Απαγορεύονται υπογραφές που περιέχουν:
- Πάνω από 10 γραμμές κειμένου.
- Ρητή ή κρυφή διαφήμιση.
- Μεγαλύτερη γραμματοσειρά από ότι έχει οριστεί.
- Πορνογραφικές εικόνες κτλ.
- Οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνίας: τηλεφωνικά νούμερα, διευθύνσεις site,e-mail,msn κτλ,καθώς και συνδυασμοί συμβολών τα οποία μπορούν να θεωρηθούν ως τέτοια δεδομένα.Σύνδεσμοί οι οποίοι σε στέλνουν σε κάποιο θέμα/κατηγορία/ρυθμίσεις στο φόρουμ Παρέα δεν απαγορεύονται.
- Κώδικες όλοι! (Script,JavaScript,jQwery,Flash Banner κτλ)
2.4. Προφίλ.

2.4.1. Αν είναι δυνατόν, συμπληρώστε το μέγιστο αριθμό των πεδίων στο προφίλ σας. Αυτό θα βοηθήσει στην περαιτέρω επικοινωνία μαζί σας και στο να σας βοηθήσουμε και εμείς σε ότι χρειαστείτε.

2.4.2. Δείτε επίσης και την γραμμή που λέει "Σχόλια προσωπικού." αυτό το μέρος δεν μπορείτε να το επεξεργαστείτε εκεί αφήνουν τα σχόλια το προσωπικό μας.

2.4.3. Στο προφίλ απαγορεύεται αγενής, προσβλητική και άσεμνες γλώσσα και ψευδώγλώσσα, καθώς και προτροπή στη βία και την παραβίαση του νόμου (σε οποιαδήποτε γλώσσα, σε οποιαδήποτε μορφή).


3. Γλώσσα του φόρουμ

3.1. Επίσημη γλώσσα του φόρουμ - Ελληνική

3.2. Όλα τα μηνύματα πρέπει να γράφονται στα ελληνικά.Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μεταγραμματισμό μόνο σε ιδικές περιπτώσεις.Απαγορεύεται αυστηρά το λεγόμενο Greeklish,για όσους δυσκολεύονται συνιστάμε αυτό το site services.innoetics.com.

3.3. Η χρήση άλλων γλωσσών στην υπογραφή επιτρέπεται.

3.4. Για λάθη που γίνονται επίτηδες και αυστηρή παραβίαση ελληνικής γλώσσας (συμπεριλαμβανομένης της κατάχρησης λεγόμενου "μαλάκ*"). Για τέτοια συνεχεία μπορεί να ακολουθήσει και αποκλεισμός από το φόρουμ.
4. Γενικοί κανόνες για τη δημιουργία των θεμάτων και μηνυμάτων.

4.1. Πριν αναρτήσετε νέο θέμα ή μήνυμα διαβάστε τους κανόνες εκείνης κατηγορίας/θέματος.

4.2. Ονομασία θέματος πρέπει να είναι όσο ποιο πολύ αναλυτική γίνεται για να καταλαβαίνουν οι χρήστες μόνο με ονομασία του θέματος για ποιο πράγμα πρόκειται.

4.3. Μην βιάζεστε να ανοίξετε θέμα ή ερώτηση γιατί πιθανώς να υπάρχει κάτι παρόμοιο ή υπάρχει θέμα για το πρόβλημα σας.Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση στο φόρουμ.Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση με λέξεις κλειδιά όπως αν ψάχνετε για html και υλοποίηση του με jQwery τότε ψάξτε για «html» και «jQwery»

4.4. Αν βρήκατε θέμα για το πρόβλημα σας, μην δημοσιεύεται τίποτα,δείτε μπορεί η λύση για το πρόβλημα να έχει δοθεί ποιο πάνω.

4.5. Αν κατά λάθος κάνατε την δημοσίευση ή ανοίξατε το θέμα σας όχι εκεί που το θέλατε,μην ανοίγετε άλλα θέματα και κάνετε δημοσιεύσεις απλά στείλτε ένα μήνυμα σε κάποιον συντονιστή και θα το φροντίσει αυτός. Δημιουργία διπλών θεμάτων και δημοσιεύσεων απαγορεύεται.

4.6. Αν είδατε,ότι κάποιος παραβιάζει κανόνες δημιουργεί διπλά μηνύματα,είναι επιθετικός κάνει άκυρες δημοσίευσής,δημιουργεί θέματα αλλού κτλ.Δεν χρειάζεται να κάνετε νέο θέμα για αυτό απλά πατήστε το κουμπί "Αναφορά" ή ειδοποιήστε κάποιον συντονιστή μέσο προσωπικού μηνύματος.

4.7.1. Στη απάντηση σε ένα υπάρχων θέμα προσπαθήστε να διατυπώνεται της ερώτηση ή την απάντηση σας έτσι ώστε να μπορεί να κατανοηθεί από όλους τους χρήστες.Αποφύγετε άκυρα μηνύματα χωρίς σημαίνουν τίποτα,φατσούλες,φιλοσοφία και λυρικές εκτροπές.

4.7.2. Μηνύματα/Θέματα στα οποία υπάρχουν γραμματικά λάθη και/ή συντακτικά λάθη, μπορεί να προκαλέσουν αρνητική αντίδραση στους άλλους χρήστες του φόρουμ.Προσπαθείτε να γράφετε σωστά.(Αν δυσκολεύεστε χρησιμοποιήστε βοηθούς όπως βοηθούς όπως στο Mozilla Firefox κάνετε δεξί κλικ εκεί που γράφετε και πατάτε προσθήκη λεξικών βάζετε ελληνικά και στης κόκκινες λέξης πατάτε δεξί κλίκ και διαλέγετε σωστή.)

4.8. Απαγορεύεται εμφανείς και συγκεκαλυμμένη βαναυσότητα, αγένεια, και προσβολές.

4.9. Απαγορεύει τη χρήση χρήση άσχημης γλώσσας ως άμεσης και έμμεσης, ακόμη και με ειδικούς χαρακτήρες.

4.10. Απαγορεύεται να προκαλείτε σύγκρουση, όπως και να απαντάτε σε πρόκληση. Αν πιστεύετε ότι προσβάλλεστε (ταπεινώνονται με κάποιο άλλο τρόπο ή παραβιάζονται τα δικαιώματά σας ή του φόρουμ), παρακαλούμε να το αναφέρετε το γεγονός αυτό στον συντονιστή. Εκείνος θα λάβει τα απαραίτητα μέτρα κατά του παραβάτη.

4.11. Στη ονομασία του θέματος απαγορεύεται:

4.11.1. Αλλαγή ελληνικών χαρακτήρων με παρόμοιους αγγλικούς.

4.11.2. Να γράφετε θέματα ή δημοσιεύσεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

4.11.3. Δημοσίευση μηνυμάτων με κάποια μικρά κάποια κεφαλαία («μΕ τέΤΟιΟ τΡόΠο») ή με γράμματα από διαφόρους αλφάβητους («kάπws έtsι»)

4.11.4. Κατά την δημοσίευση εικόνας στο φόρουμ, αυτόματα δημιουργείται η προεπισκόπηση του με μέγεθος 400 εικονοστοιχείων (Pixels) στη μεγαλύτερη πλευρά.Επίσης δεν χρειάζεται να ανεβάζετε φωτογραφίες βγαλμένες με καινούργιες φωτογραφικές μηχανές χωρίς να τις έχετε επεξεργαστεί και της κατεβάσατε τα εικονοστοιχεία,μην ξεχνάμε το φόρουμ το παρακολουθούν χρήστες και με κινητά.Και με κινητό φορτώνει ποιο πολύ ώρα και ποιο πολλά λεφτά πληρώνει.Επίσης, προσπαθήστε να επιλέξετε μια μορφή δεδομένων που παρέχει αποδεκτή ποιότητα στο ελάχιστο μέγεθος.Για στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) με την επικράτηση του κειμένου είναι GIF ή PNG.Για χρωματιστές εικόνες είναι - JPEG.Χρήση BMP για στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) απαγορεύεται!Εξαίρεση όταν χρειάζεται μια μεγάλη εικόνα ή το θέλει κατηγορία/θέμα.Σεβαστείτε τους άλλους και να αποφύγει τη μορφή BMP.Επίσης απαγορεύεται να ανεβάζετε εικόνες από το http://imageshack.us/ διότι σε πολλούς χρήστες βγάζει μήνυμα "Domain Unregistered" για αυτό σας συνιστάμε το https://imgur.com/

4.11.5. Απαγορεύεται χρήση ελληνικών χαρακτήρων σε αγγλικές λέξης.Πρέπει να γράφετε «Bluetooth για windows 7», και όχι «Μπλουτούθ για βίντοβς 7». Στο τίτλο θέματος πρέπει να μπαίνει η ορισμένη ονομασία προγράμματος,συσκευής κτλ.Στο μέλλον αυτό θα διευκολύνει την αναζήτηση για το όνομα του θέματος.

4.12. Απαγορεύεται δημιουργία θεμάτων που δεν έχουν αναγή στην συζήτηση, καθώς και μηνυμάτων σε θέματα (δημοσίευση των διαφημιστικών ανακοινώσεων και παρόμοιου χαρακτήρα).

4.13. Απαγορεύεται να σηκώνετε το θέμα. Συγκεκριμένα, δημοσίευση μηνυμάτων,που απλά ανεβάζει το θέμα στην λίστα και δεν φέρουν καμία λογική, παράδειγμα: «κανίς δεν ξέρει;» ή «Βοήθεια!». (στην κατηγορία "Αγορές/Πωλήσεις" ισχύουν άλλοι κανόνες)

4.14. Απαγορεύετε μη πληροφοριακός τίτλος θέματος, παράδειγμα: «Βοηθήστε!», «Έχω πρόβλημα!», «Έχω πρόταση», «Τι λέτε;» κτλ.Επίσης απαγορεύεται να γράφετε προσωπικές ευχές, παράδειγμα: «Ρύθμιση Bluetooth. Επείγων!!!». Αν οι χρήστες του φόρουμ ξέρουν την απάντηση θα σας απαντήσουν ανεξερέτος το θέλετε επείγων ή όχι.

4.15. Απαγορεύονται ονομασίες θεμάτων που έχουν πολλά σύμβολα στίξης (πάνω από τρία συνεχές), παράδειγμα: «Πως να ρυθμίσω Wi-Fi????????». Εξαίρεση είναι κατηγορία «Ελεύθερη συζήτηση».

4.16. Απαγορεύεται απάντηση χωρίς κείμενο (με φατσούλα και με συμβολικές φατσούλες). Καθώς απαντήσεις που περιέχουν μόνο φατσούλες είτε είναι παραφορτωμένο με αυτά (πάνω από τρία σε ένα μήνυμα) σε όλες της κατηγορίες εκτός την «Ελεύθερη συζήτηση».

4.17. Απαγορεύεται συζήτηση, που δεν είναι δεμένη με ίδιο θέμα, όπως: «Πρόβλημα μου είναι στον επεξεργαστή που έβαλα άλλα windows. Λέτε να έχω δυνατότητα όταν το φτιάξω να δουλεύω με PhotoShop;».

4.18. Απαγορεύεται να ξεφεύγουμε από το θέμα.Αν κάποιος ζήτησε βοήθεια δεν θα λέμε τα δικά μας εκεί.Εκτός αν συγκρίνουμε με εκείνα να δούμε μήπως είναι κοινά δεμένο.

4.19. Απαγορεύεται κατάχρηση παράθεσης.Δεν χρειάζεται να κάνετε παράθεση όλου του μηνύματος αρκεί να επισημάνετε τα βασικότερα σημεία.

4.20. Απαγορεύεται αυστηρά η αναζήτηση και η δημοσίευση των κλειδιών (Serial), crack και άλλων παρόμοιων.Ανέβασμα μουσικής εξαίρεση το YouTube επίσης απαγορεύονται τα παιχνίδια εξαίρεση τα Flash.

4.21. Απαγορεύεται αυστηρά η συζήτηση για της ενέργειες των Συντονιστών και Διαχειριστών. Αν δεν συμφωνείται με της πράξης κάποιου από την Διαχείριση μας, παρακαλώ απευθυνθείτε σε κάποιον συντονιστή και αν μέσα σε 48 ώρες δεν θα πάρετε απάντισή στείλτε το μήνυμα σας τον Διαχειριστή Gamatos.

4.22. Κάθε δημοσίευση που θα περιέχει πορνογραφικό υλικό,σεξουαλικό περιεχόμενο με κάθε προβολή φωτογραφία ή κείμενο θα αφαιρείται χωρίς καμία προειδοποίηση.

4.23. Δημοσίευση αγγελιών για αγορά γίνεται μόνο και μόνο στην αντίστοιχη κατηγορία «Αγορές/Πωλήσεις» και προσφορά βοήθειας θα γίνεται σε κατηγορία που θα δημιουργηθεί σύμφωνα με την ζήτηση.

Τέλος οι όροι χρήσης του φόρουμ μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή με ή χωρίς σχετική ανακοίνωση.

Parea Robot

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Κανόνες ζωντανής συζήτησης.


1. Απαγορεύεται η προβολή ακατάλληλων εικόνων στον χώρο της Ζωντανής συζήτησης.Και γενικά εικόνες.Αν θέλετε να δείξετε εικόνα δώστε σύνδεσμο.

2. Απαγορεύονται οι βρισιές.Μιλάμε στους υπόλοιπους στο chat με αλληλοσεβασμό και χωρίς να προσβάλουμε κανέναν.

3. Προσπαθήστε να διατηρείτε συνοχή και λογική σειρά στα λεγόμενά σας.Χρησιμοποιείστε κατάλληλα μεγέθη και στυλ (έντονα, πλάγια) για να τονίσετε ότι χρειάζεται.Επίσης μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα emoticons (Smilies).

4)
Σε κάθε περίπτωση ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η προκλητική διαφήμιση και ο προσηλυτισμός νέων μελών προς άλλα sites/forums με κάθε τρόπο και αν αυτό γίνεται.Οι παραβάτες θα τιμωρούνται.

Επίσης δεν απαγορεύεται το γρικλις αλλά δεν συνιστάτε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης


© 2009-2013 Parea.Biz Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.