aed
div.post.online.st-answer-admin, div.post.st-answer-admin { background-image: url(https://i.servimg.com/u/f39/18/22/09/39/admin-10.png)!important; background-position: right bottom; background-repeat: no-repeat; }
Ακτιβιστές
Gamatos (2920)
 
SCZI (1799)
 
Rock'n'Trolla (1690)
 
lOlman (1537)
 
Technical Supporter (1393)
 
Voks (1043)
 
B-Colt (994)
 
rebelos (812)
 
Μurderer (710)
 
YuGo007 (608)
 

Βοήθησε όπως μπορείς
για να παραμένει η Παρέα
στο χώρο αυτό

Περαστικός - 0
Νέος Χρήστης - 20
Μέλος - 50
Κάτοικος - 150
Πρεσβύτερος - 300
Βετεράνος - 500

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

1 Εκλογές δημοψήφισμα Την / Το 24/3/2012, 08:24

dimig

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές


Όλοι στις ΚΑΛΠΕΣ, για να διώξουμε την ΤΡΟΙΚΑ από την πατρίδα μας.

Στόχος μας είναι η απελευθέρωση της πατρίδας μας από την κατοχή των τοκογλύφων.

1. Ακύρωση της νέας Δανειακής Σύμβασης.

2. Ολοκλήρωση του PSI και για όσους παρανόμως εξαιρέθηκαν.

3. Αύξηση των μισθών του ιδιωτικού τομέα.

4. Εθνικοποίηση των προβληματικών ιδιωτικών τραπεζών.

5. Μεταφορά των τίτλων ιδιοκτησίας της "Ανώνυμης Εταιρείας αξιοποίησης της ιδιωτικής περιουσίας του δημοσίου" σε ένα ενιαίο ασφαλιστικό ταμείο, που θα περιλαμβάνει όλους τους εργαζομένους της χώρας.

6. Ειδικά δικαστήρια για την οικονομική κρίση και όχι Εξεταστικές Επιτροπές των συνενόχων.
Βλέποντας κάποιος την αγωνία των ισχυρών αυτού του κόσμου για τις εκλογές στην Ελλάδα, εύκολα μπορεί να κάνει πονηρές σκέψεις. Τόσο πολύ αγωνιούν για τη "σωτηρία" μας; Φοβούνται τις εκλογές οι "σωτήρες" και δεν τις φοβούνται αυτοί, οι οποίοι θέλουν να "σωθούν"; Γιατί φοβούνται τόσο πολύ τις ελληνικές εκλογές; Εφόσον τα πράγματα είναι έτσι όπως τα λένε, δεν μπορεί ν' αλλάξει τίποτε με τις εκλογές. Τι θα μπορούσε ν' αλλάξει ο λαός με την ετυμηγορία του; Τι θα μπορούσε να αλλάξει, εφόσον μιλάμε για μονόδρομο.

Αν ένα λεωφορείο πέφτει σε μια άβυσσο, τι θα μπορούσε ν' αλλάξει με την αλλαγή του οδηγού του; Τίποτε. Όποιος και να καθίσει σε αυτήν τη θέση, τα ίδια θα κάνει. Άρα; Άρα, πολύ πιθανό να μην είναι έτσι όπως τα λένε. Πολύ πιθανό να φοβούνται πως, αν οι Έλληνες καταφέρουν στις εκλογές κι "αποτινάξουν" από πάνω τους τη προδοτική τους ηγεσία, πιθανότατα ν' αλλάξει ολόκληρη η κατάσταση ...Να αλλάξει ολόκληρη η κατάσταση όχι μόνον στην Ελλάδα, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο ...Να ανοίξει ρήγμα στο "Νταχάου" των τοκογλύφων και ν' απελευθερωθούν όλα τα PIIGS από την κόλαση.

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας αυτήν τη στιγμή είναι ο φόβος ...Ο φόβος, ο οποίος προκύπτει από την άγνοια ...Ο φόβος, που κάνει τους σύγχρονους Έλληνες να φέρονται σαν τους Ευρωπαίους του Μεσαίωνα, οι οποίοι νόμιζαν πως, αν δεν κάνουν τα κατάλληλα "τάματα" στους "θεούς", θα "πέσει" ο Ουρανός στο κεφάλι τους. Όσο αστείοι μας φαίνονται εκείνοι οι πρωτόγονοι Ευρωπαίοι —σήμερα που υπάρχει γνώση— άλλο τόσο αστείοι θα φαίνονται στο μέλλον και οι σύγχρονοι Έλληνες, οι οποίοι φοβούνται τις απειλές των "μεσαιωνιστών" της οικονομίας ...Οι σύγχρονοι Έλληνες, που, εξαιτίας της άγνοιάς τους, αφήνουν κτήνη —όπως ο Σόιμπλε ή ο Ρεν— να τους τρομοκρατούν.

Το μόνο ελαφρυντικό, που έχουν οι Έλληνες, είναι η τρομερή ένταση της προπαγάνδας που δέχονται. Έχουν ένα μικρό δίκιο να φοβούνται, εφόσον έχουν πέσει πάνω τους τεράστιοι μηχανισμοί προπαγάνδας και τους τρομοκρατούν μέρα και νύκτα. Ακόμα και γνώσεις να έχει κάποιος, του δημιουργούνται αμφιβολίες από την έντονη "πλύση" εγκεφάλου, που καθημερινά υποβάλουν τον ελληνικό λαό ...Τον λαό, που "απειλούν" με ό,τι πιθανό κι απίθανο σκέφτονται οι παγκόσμιοι "Γκέμπελς" της Νέας Τάξης.

...Τον "απειλούν" με χρεοκοπία ...Τον "απειλούν" με έξοδο της χώρας από το ευρώ ...Τον "απειλούν" με άρνηση εξυπηρέτησης της νέας δανειακής σύμβασης ...Τον "απειλούν" με μισθούς Βουλγαρίας ...Τον "απειλούν" με την αντίδραση "φτωχών" λαών, όπως η Εσθονία ...Τον "απειλούν" με διαμελισμό του εθνικού του κορμού ...Τον "απειλούν" με πείνα. Ό,τι μπορούν να επιστρατεύσουν για την κατατρομοκράτηση των Ελλήνων, το έχουν κάνει. Για ό,τι νομίζουν ότι μπορούν να προσθέσουν ένα "λιθαράκι" τρόμου, βάζουν κάποιον καραγκιόζη στην Ευρώπη να το "ψελίσει", για να το αναπαράγουν τα ΜΜΕ.

Σε αυτό τους βοηθούν και οι σύγχρονοι δωσίλογοι. Άθλιοι δωσίλογοι σαν τον Βενιζέλο ...Τον Βενιζέλο, που ο ίδιος προσωπικά συνετέλεσε τα μέγιστα, για να φτάσουμε στο σημερινό χάλι της πατρίδας μας ...Ο Βενιζέλος, ο οποίος μας οδήγησε στην έκρηξη της διαφθοράς μέσω της ατιμωρησίας, επιβάλλοντας μας τον εγκληματικό νόμο περί ευθύνης Υπουργών ...Ο Βενιζέλος, ο οποίος μοίραζε έργα και μίζες, λόγω του "επείγοντος" των Ολυμπιακών Αγώνων ...Ο Βενιζέλος των υποβρυχίων ...Ο Βενιζέλος των τραίνων ...Ο Βενιζέλος των οικοπέδων ...Ο Βενιζέλος, που, όπου τον τοποθέτησαν οι ξένοι, τους εξυπηρέτησε με τον καλύτερο τρόπο.

Αυτός —ο απ' όλες τις πλευρές εκβιαζόμενος Βενιζέλος— ήταν που "διαπραγματεύτηκε" με τους δανειστές μας τα πάντα εις βάρος μας ...Ο Βενιζέλος, που "κούρεψε" τους φτωχούς και άφησε τις "χαίτες" των τοκογλύφων. Αυτός ο Βενιζέλος σήμερα, για να σώσει το "τομάρι" του, ενισχύει τα ψέματα των τρομοκρατών των Ελλήνων. Στην πρώτη του ομιλία, ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ, μας είπε περίπου ότι "όλα τα κόμματα ή τα πρόσωπα, τα οποία αντιμάχονται το "Μνημόνιο", είναι περίπου "γραφικοί" ...αν όχι τρελοί ...ανέφικτα και χωρίς καμία πραγματική βάση εφαρμογής είναι όλα τα όσα αυτοί ισχυρίζονται" ...Αυτό μας είπε ο θλιβερός σύγχρονος Εφιάλτης ...Ο Βενιζέλος των εκδοτικών Συγκροτημάτων και των τραπεζιτών.

Στην πραγματικότητα ΟΛΑ αυτά είναι ΨΕΜΑΤΑ

...Ό,τι ακούμε είναι ψέμα.


Η απόδειξη αυτών που λέμε είναι εύκολη...

...και όπως αποδεικνύεται σε αυτό το κείμενο υπάρχει δυνατότητα να σώσουν την Ελλάδα.

συνέχεια στο http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2012/03/ekloges-dimopsifisma.html

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης


© 2009-2013 Parea.Biz Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.