1 Καπνιζετε? 5/4/2010, 00:01
Καπνίζετε???και αν ναι?θέλετε - προσπαθείτε να το κόψετε?
εγώ παντός και καπνίζω και προσπαθώ να το κόψω..είδη το έχω μειώσει...
εγώ παντός και καπνίζω και προσπαθώ να το κόψω..είδη το έχω μειώσει...
Gamatos (2920) | ||||
SCZI (1799) | ||||
Rock'n'Trolla (1690) | ||||
lOlman (1537) | ||||
Technical Supporter (1393) | ||||
Voks (1043) | ||||
B-Colt (994) | ||||
rebelos (812) | ||||
Μurderer (710) | ||||
YuGo007 (608) |
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
rebelos έγραψε:αδερφε ειμαι 18 χρονον καπνιζω απο την εκτη δημοτικου...μεχρι τοτε ημουν ο ποιο φανατικος αντικαπνιστης...οποτε...μεγαλη μπουκια φαε μαγαλα λογια μην λες!
Α!και B-Colt αν θες την γνωμη μου...μακρια ουτε καν να δοκιμασεις!
ntoylapas έγραψε:παιδια μην διανοηθειτε να το αρχισετε εγω δεν καπνισα ποτε βασικα καπνισα για 1-2 μινες στο γυμνασιο και μετα το εκοψα μαχαιρι οι δικοι μου καπνιζαν απο 12 χρονων και το εκοψαν τωρα 50 χρονων και νιωθουν πολλη καλυτερα οποτε η συμβουλη μου μην το αρχισετε και οσοι καπνιζετε να το κοψετε
B-Colt έγραψε:ntoylapas έγραψε:παιδια μην διανοηθειτε να το αρχισετε εγω δεν καπνισα ποτε βασικα καπνισα για 1-2 μινες στο γυμνασιο και μετα το εκοψα μαχαιρι οι δικοι μου καπνιζαν απο 12 χρονων και το εκοψαν τωρα 50 χρονων και νιωθουν πολλη καλυτερα οποτε η συμβουλη μου μην το αρχισετε και οσοι καπνιζετε να το κοψετε
Οι δικοί μου το άρχισαν από 30 ρε συ...
rebelos έγραψε:PostBanker πως γινετε να εισε 6η και να εισε 16?
B-Colt έγραψε:rebelos έγραψε:αδερφε ειμαι 18 χρονον καπνιζω απο την εκτη δημοτικου...μεχρι τοτε ημουν ο ποιο φανατικος αντικαπνιστης...οποτε...μεγαλη μπουκια φαε μαγαλα λογια μην λες!
Α!και B-Colt αν θες την γνωμη μου...μακρια ουτε καν να δοκιμασεις!
Τι λε ρε μαν...από έκτη;
@Postbanker
έκτη πας ρε συ;δε το 'ξερα.εγώ πάω 1η γυμνασίου...
rebelos έγραψε:ναι B-Colt απο εκτη...ειτε το πιτευεις ειτε οχι... ρε παιδια??δουλευομαστε με τις ηλικιες τωρα??
B-Colt έγραψε:ntoylapas έγραψε:παιδια μην διανοηθειτε να το αρχισετε εγω δεν καπνισα ποτε βασικα καπνισα για 1-2 μινες στο γυμνασιο και μετα το εκοψα μαχαιρι οι δικοι μου καπνιζαν απο 12 χρονων και το εκοψαν τωρα 50 χρονων και νιωθουν πολλη καλυτερα οποτε η συμβουλη μου μην το αρχισετε και οσοι καπνιζετε να το κοψετε
Οι δικοί μου το άρχισαν από 30 ρε συ...
kostas023 έγραψε:Εγώ πραγματικά δεν έχω ούτε καν δοκιμάσει και ούτε θέλω!!!Αν και οι περισσότεροι από τους φίλους μου καπνίζουν και μου έχουν πει να δοκιμάσω δεν ήθελα.
rebelos έγραψε:γιατι ρε ntoylapas αδικο εχεις με αυτο που ειπες?!
Gamatos έγραψε:Εγώ δεν καπνίζω γιατί είμαι αθλητής (πυγμάχος αν σας ενδιαφέρει) άλλα κάνω πάντα ένα τον μήνα γιατί μου είπε γιατρός ένα τον μήνα κάτι κάνει δεν θυμάμαι άλλα όχι παράπονο!!!Πραγματικά δεν μ έχει τύχει να καπνίζω ούτε 2 τον μήνα!!!Ρατσιστής και εγώ αλλά μια φόρα πάντα και στανταρτ!
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης