1 Τι λετε? 5/4/2010, 08:17
Λοιπον Αλανια τι λετε να κανουμε ενα Online Tournament για το Pro Evolution Soccer 10 ή το Fifa10??
Gamatos (2920) | ||||
SCZI (1799) | ||||
Rock'n'Trolla (1690) | ||||
lOlman (1537) | ||||
Technical Supporter (1393) | ||||
Voks (1043) | ||||
B-Colt (994) | ||||
rebelos (812) | ||||
Μurderer (710) | ||||
YuGo007 (608) |
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Εχω την εντυπωση οτι ζηταει serial key αλλα δεν παιζει ρολο στον online game anyway αν καποιως ξερει κατι παραπανω ας μας δωσει τα φωτα του εγω παντως προτιμώ το Fifa10kostas023 έγραψε:Για να παίξεις PES 2010 online δεν πρέπει να έχεις αυθεντικό CD?Γιατί στο register σου ζητάει τον κωδικό νομίζω!!!
Λοιπον κατσε να δουμε ποσοι θα μπουνε και το λινκ στο στελνω με πμ αμεσως τωρα...Nukem έγραψε:Εγώ τίποτα πάλι!Αν μπορεί κάποιος ας μου στείλει πμ με ένα Link!!Να μην είναι από το RapidShare όμως παρακαλώ!Ας γίνει σημαντικό να το δούνε όλοι,να κανονίσουμε μία άνετη ημερομηνία και να μπούμε όλοι!!
Κωστα σε αυτο που λεγαμε αν γινετε να παιξουμε ονλινε. Βρηκα τη λυση.....kostas023 έγραψε:Συμφωνώ...Όπως και για το PES 2010
Για πες γιατί ο ξάδερφος μου το έχει λιώσει άγρια το προ και με παρακάλεσε να του βρω πως παίζει onlineVeNoM77 έγραψε:Κωστα σε αυτο που λεγαμε αν γινετε να παιξουμε ονλινε. Βρηκα τη λυση.....kostas023 έγραψε:Συμφωνώ...Όπως και για το PES 2010
Λοιπον υπαρχει ενα προγραμμα που λεγετε Hamachi με αυτο για παραπανω πληροφοριες σου στελνω πμ...!kostas023 έγραψε:Για πες γιατί ο ξάδερφος μου το έχει λιώσει άγρια το προ και με παρακάλεσε να του βρω πως παίζει onlineVeNoM77 έγραψε:Κωστα σε αυτο που λεγαμε αν γινετε να παιξουμε ονλινε. Βρηκα τη λυση.....kostas023 έγραψε:Συμφωνώ...Όπως και για το PES 2010
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης