1 Πρόστυχα και πονηρά ανέκδοτα #2 19/4/2011, 00:37
Σε μια καφετέρια ήταν τρεις γυναίκες.
Ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν για το ποια είχε το μακρύτερο μ...ί. Λέει η πρώτη: Εμένα ο Γιάννης βάζει τα πόδια του μέσα.
Λέει η δεύτερη: Εμένα ο Νίκος μπαίνει μέχρι το στήθος.
Και η τρίτη: Ε, Μήτσο βγες έξω!
--------------------------------------
Ήταν μια κυρία και είχε ένα σκυλάκι που το λέγανε βυζί.
Μια μέρα ήθελε να πάρει ένα ταξί.
Σταματάει το ταξί και λέει στον ταξιτζή:
Μπορώ να βάλω το βυζί μου μέσα;
Γιατί εγώ τα αρχίδια μου έξω τα αφήνω; απαντά ο ταξιτζής!
---------------------------------------
Έγινε κάποτε ένας διαγωνισμός για το ποια γυναίκα έχει το πιο βαθύ μουνί. Στο τελικό στάδιο πέρασαν μια Σουηδέζα, μια Ρωσίδα και μια Ελληνίδα.
Ξεκινάει λοιπόν πρώτα η Σουηδέζα, βάζει πάνω σ` ένα σκαμπώ ένα πορτοκάλι, κάθεται επάνω και ... φλαπ...
Πάει το πορτοκάλι.
Με τη σειρά της, η Ρωσίδα βάζει πάνω στο σκαμπώ ένα μικρό πεπονάκι, κάθεται επάνω και... φλαπ...
Πάει το πεπονάκι.
Έρχεται και η σειρά της Ελληνίδας, βάζει πάνω στο σκαμπώ ένα κερασάκι και... φλαπ... πάει το σκαμπώ...!
Ξαφνικά άρχισαν να μαλώνουν για το ποια είχε το μακρύτερο μ...ί. Λέει η πρώτη: Εμένα ο Γιάννης βάζει τα πόδια του μέσα.
Λέει η δεύτερη: Εμένα ο Νίκος μπαίνει μέχρι το στήθος.
Και η τρίτη: Ε, Μήτσο βγες έξω!
--------------------------------------
Ήταν μια κυρία και είχε ένα σκυλάκι που το λέγανε βυζί.
Μια μέρα ήθελε να πάρει ένα ταξί.
Σταματάει το ταξί και λέει στον ταξιτζή:
Μπορώ να βάλω το βυζί μου μέσα;
Γιατί εγώ τα αρχίδια μου έξω τα αφήνω; απαντά ο ταξιτζής!
---------------------------------------
Έγινε κάποτε ένας διαγωνισμός για το ποια γυναίκα έχει το πιο βαθύ μουνί. Στο τελικό στάδιο πέρασαν μια Σουηδέζα, μια Ρωσίδα και μια Ελληνίδα.
Ξεκινάει λοιπόν πρώτα η Σουηδέζα, βάζει πάνω σ` ένα σκαμπώ ένα πορτοκάλι, κάθεται επάνω και ... φλαπ...
Πάει το πορτοκάλι.
Με τη σειρά της, η Ρωσίδα βάζει πάνω στο σκαμπώ ένα μικρό πεπονάκι, κάθεται επάνω και... φλαπ...
Πάει το πεπονάκι.
Έρχεται και η σειρά της Ελληνίδας, βάζει πάνω στο σκαμπώ ένα κερασάκι και... φλαπ... πάει το σκαμπώ...!