aed
div.post.online.st-answer-admin, div.post.st-answer-admin { background-image: url(https://i.servimg.com/u/f39/18/22/09/39/admin-10.png)!important; background-position: right bottom; background-repeat: no-repeat; }
Ακτιβιστές
Gamatos (2920)
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 Df411πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 Dg21010πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 Fg11110 
SCZI (1799)
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 Df411πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 Dg21010πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 Fg11110 
Rock'n'Trolla (1690)
lOlman (1537)
Technical Supporter (1393)
Voks (1043)
B-Colt (994)
rebelos (812)
Μurderer (710)
YuGo007 (608)

Πρόσφατα Θέματα
» Καλώς σας βρήκα
από Gamatos 10/11/2015, 12:36

» Προβλήματα του φόρουμ
από alekoshacker 30/1/2014, 12:56

» Tomb Raider
από Rock'n'Trolla 20/8/2013, 18:04

» Αντιρατσιστικός νόμος... χάρη στα ζώα επιβιώνουν τα κτήνη
από Rock'n'Trolla 20/8/2013, 18:03

» uploade.net
από alekoshacker 25/5/2013, 15:26

» Τρομακτικες ιστοριες - Αστικοι μυθοι
από litsatrendy7 14/5/2013, 04:11

» Πρόστυχα και πονηρά ανέκδοτα #3
από thanos71 10/5/2013, 03:42

» Πετρέλαια και ΑΟΖ... το μεγάλο "δούλεμα"!!
από dimig 10/4/2013, 02:37

» Η "μητέρα" όλων των μαχών
από dimig 3/4/2013, 07:30

» Pips/Ranks όπως το IPB [Για όλα]
από Mastersly 23/3/2013, 14:51

Βοήθησε όπως μπορείς
για να παραμένει η Παρέα
στο χώρο αυτό

πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 Donate
Περαστικός - 0
Νέος Χρήστης - 20
Μέλος - 50
Κάτοικος - 150
Πρεσβύτερος - 300
Βετεράνος - 500

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 FTKuk

Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

μαγκες βουθηστεμε... σημερα ανοιξα το λαπτοπ μου και μου λεει η εκετελεση του προφυλ δεν λειτουργησε σωστα!! και εχετε συνδεθει σε ενα προσωρινο προφυλ και οι αλλαγες που 8α κανετε σε αυτο το προφυλ δεν 8α εφαρμοστουν κατα την αποσυνδεση σας!! πειτε μου τι να κανω?? ολλες οιν ρυ8μισεις ειναι απο την αρχη δεν υπαρχει τπτ στο λαπτοπ μου.. αλλα ο σκλιροσ μοθ ειναι στα σωστα γιγα δλδ ειναι σαν να εχω μπει σε ενα προσωρινο λογαριασμο..
μπορειτε να με βοη8υσετε πλζζζζ

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

τρεχει μια χαρα ρε μαν...

????????

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

ΟΚ τότε καλύτερα άκου την PC team.

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

απο το στομα της κρεμομαι...

????????

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

0xa0x0a0x0ax0... ~ !

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
rebelos
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 2 FdoAT

ρε παιδια...ακομα να μαθετε οτι οπου δεν υπαρχει λυση υπαρχει το format? κανε ενα format αδερφε και θα με θυμηθεις!μην κανεις μπακ απ τα αρχεια ομως..μην εχουν τσιμπισει καναν ιο! Radioactive

PostBanker

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

σωστος ο rebelos.

B-Colt

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

Με το format όμως θα χάσει σημαντικά αρχεία

PostBanker

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

τσεκ για ιους και μετα backup...

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
rebelos

1) B-Colt καλητερα να χασει μερικες ταινιες,φοτο και προγραματα (οπου τις φοτο και αρχεια ας τα κρατησει) παρα να εχει αυτα τα προβληματα...

2) PostBanker και να κανει τσεκ δεν θα βγει τπτ!με κανενα anti-virus δεν εισε ασφαλεις!

και..αδερφε μηπος περασες κανενα προγραμα απο αυτα που εχουν και στα net cafe και διαγραφουν τα παντα μετα απο restart η κελισιμο του pc!?

PostBanker

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

τι προγραμμα δλδ?!?!?

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
rebelos

αχχχχ δεν θυμαμε νομιζω το ποιο γνωστο νομιζω ειναι το deep freeze...

vaiosaek21

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

Καλυτερα κατεβασε το malwarebytes ή κανα δοκιμαστικο Eset κανε με αυτα κανα scan και μετα backup και φορματ

vaiosaek21

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

τα vista σου είναι αυθεντικά;

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
rebelos

μακρια απο το malwarebytes δεν αξιζει...

vaiosaek21

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

οχι ρε καλό είναι .Εχω πάθει εγώ νείλα με τους ιούς.Για καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης είναι μια χαρά.

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
rebelos

τι να σου πω?!εγω το εχω χρησημοποιεισει αρκετα...και δεν εμεινα ευφαριστημενος...

????????

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

Παιδια και εγω ενα scan πρωτα και μετα ενα φορματ υποστιριζω

vaiosaek21

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

κοίτα, σε αντίθεση με άλλα ξετρυπώνει ιούς από εκεί που δεν το περιμένεις και αλλα antivirus δεν ψαχνουν καν σε εκείνα τα σημεία.Για παράδειγμα τις προάλλες μου βρήκε κάτι ιούς στη registry(τωρα πως τους βρήκε δεν ξέρω) τους οποίους το eset smart security δεν τους βρήκε.

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

fastrider2006 έγραψε:Κοίτα... Ίσως να πιάσει... Σε μένα είχε πιάσει... Λοιπών... Πατάς Ctrl+Alt+Del μετά πας διεργασίες και βλέπεις αν τρέχει το explorer.exe.Αν τρέχει μια χαρά... Αλλιώς πατάς πάνω αρχείο →νέα διεργασία→και γράφεις "explorer.exe" Ίσως να επανέλθει... Σε μένα σε ίδια περίπτωση είχε επανέλθει ! Δοκίμασε !

lol! από τη στιγμή που βλέπει εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας και την γραμμή εργασιών των windows ο explorer.exe είναι μια χαρά.Το πρόβλημα υπάρχει αλλού.
Έχω την εντύπωση πως είχα πάθει κι εγώ το ίδιο.Θα λυθεί το πρόβλημα μην ανησυχείτε!!! Very Happy

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

rebelos έγραψε:ρε παιδια...ακομα να μαθετε οτι οπου δεν υπαρχει λυση υπαρχει το format? κανε ενα format αδερφε και θα με θυμηθεις!μην κανεις μπακ απ τα αρχεια ομως..μην εχουν τσιμπισει καναν ιο! Radioactive

Η βλακεία πάει σύννεφο.Ότι γίνει στο pc αμέσως: Αμάν χάλασε format πρέπει να κάνω.

Δεν είναι η μοναδική λύση το format παιδιά.Μπορεί να είναι κάτι πολύ απλό που δεν έχουμε σκεφτεί απλά.Format μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και μετά από μεγάλο ψάξιμο του προβλήματος.Ακούστε λίγο την PC Team κάτι παραπάνω θα ξέρει.

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

Λοιπόν μου ήρθε ιδέα.Μετά από ώρα σκέψεις θα προτείνω άλλη μια λύση...free gamato στείλε μου ένα pm όταν μπεις.Ήρθε η ώρα για τα μεγάλα μέσα(και δεν εννοώ το format) Very Happy

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

λπν εδω ειμαι και εγω...
1 τα βιστα ειανι αυ8εντικα..
2 δεν εχω ιους
3 αφηστε το φορματ για το τελος.. οταν σηκοσω τα χερια ψηλα
4 δεν εχω περασει κανενα προγραμμα απο αυτα που ειπατε...

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

το προβλημα νομηζω παρουσιαστηκα απο κακο κλεισιμο του λογαριασμου μου...
δλδ αποτομο...

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
rebelos

λοιπον....αφου δεν εχεις ιους!και το προβλημα δημιουργηθηκε απο αποτομο κλεισιμο..και δεν γινετε επαναφορα συστηματος τοτε πας για format...

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

ΣΥΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ??

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

© 2009-2013 Parea.Biz Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.