aed
div.post.online.st-answer-admin, div.post.st-answer-admin { background-image: url(https://i.servimg.com/u/f39/18/22/09/39/admin-10.png)!important; background-position: right bottom; background-repeat: no-repeat; }
Ακτιβιστές
Gamatos (2920)
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Df411πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Dg21010πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Fg11110 
SCZI (1799)
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Df411πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Dg21010πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Fg11110 
Rock'n'Trolla (1690)
lOlman (1537)
Technical Supporter (1393)
Voks (1043)
B-Colt (994)
rebelos (812)
Μurderer (710)
YuGo007 (608)

Πρόσφατα Θέματα
» Καλώς σας βρήκα
από Gamatos 10/11/2015, 12:36

» Προβλήματα του φόρουμ
από alekoshacker 30/1/2014, 12:56

» Tomb Raider
από Rock'n'Trolla 20/8/2013, 18:04

» Αντιρατσιστικός νόμος... χάρη στα ζώα επιβιώνουν τα κτήνη
από Rock'n'Trolla 20/8/2013, 18:03

» uploade.net
από alekoshacker 25/5/2013, 15:26

» Τρομακτικες ιστοριες - Αστικοι μυθοι
από litsatrendy7 14/5/2013, 04:11

» Πρόστυχα και πονηρά ανέκδοτα #3
από thanos71 10/5/2013, 03:42

» Πετρέλαια και ΑΟΖ... το μεγάλο "δούλεμα"!!
από dimig 10/4/2013, 02:37

» Η "μητέρα" όλων των μαχών
από dimig 3/4/2013, 07:30

» Pips/Ranks όπως το IPB [Για όλα]
από Mastersly 23/3/2013, 14:51

Βοήθησε όπως μπορείς
για να παραμένει η Παρέα
στο χώρο αυτό

πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Donate
Περαστικός - 0
Νέος Χρήστης - 20
Μέλος - 50
Κάτοικος - 150
Πρεσβύτερος - 300
Βετεράνος - 500

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 FTKuk

Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

μαγκες βουθηστεμε... σημερα ανοιξα το λαπτοπ μου και μου λεει η εκετελεση του προφυλ δεν λειτουργησε σωστα!! και εχετε συνδεθει σε ενα προσωρινο προφυλ και οι αλλαγες που 8α κανετε σε αυτο το προφυλ δεν 8α εφαρμοστουν κατα την αποσυνδεση σας!! πειτε μου τι να κανω?? ολλες οιν ρυ8μισεις ειναι απο την αρχη δεν υπαρχει τπτ στο λαπτοπ μου.. αλλα ο σκλιροσ μοθ ειναι στα σωστα γιγα δλδ ειναι σαν να εχω μπει σε ενα προσωρινο λογαριασμο..
μπορειτε να με βοη8υσετε πλζζζζ

rebelos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
rebelos
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 FdoAT

τι να σου πω ρε αδερφε?!δεν βλεπω να υπαρχει αλλη λυση ειδικα σε κατι τετιο...αν εχει καποιος αλλο να προτινει κατι οκ...αλλα για εμενα αφου δεν πιανει η επαναφορα...δεν βλεπω να γινετε και αλλο....

vaiosaek21

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

εγω παντος τοσο δύσκολη περιπτωση δεν έχω δει! Mad Sad

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

παιδεια ολλα τελειωσαν με αισιο τελος χαρη στην βοη8εια του χρηστη kostas023 το pc μου του λεει ευχαριστω απο τα βα8η του σκλυρου του για την πολυτιμη βοη8εια του στο προβλημα μου... και για την ΛΥΣΗ του που μου εδωσε!!! με γλυτωσε απο πολυ κοπο αλλα και χρονο.. οπου 8α μου επερνε για να βρω εγω την λυση!!! νιω8ω πολυ τυχερος εγω που εισαι μελοσ της παρεας μας... και δεν πρεπει να νιο8ω μονο εγω αλλα και οι υπολιποι χρηστες που αμα τους τυχει καποιο προβλημα 8α τους βοη8υσει και ειμαι συγουρος 8α τους βρει την λυση... λοιπον απο εμενα ενα μεγαλο ευχαριστω ρε φυλε... και 8α επρεπε και η παρεα να του πει ενα ευχαριστω οχι γιατι μου εφτιαξε το λαπτοπ αλλα για το ενδιαφερον που δειχνει!!! λοιπον σε ευχαριστω και αχρειαστος να μου εισαι... λοοοοοολ αν και δεν ανυσηχω αμα μου τυχει κατι 8α μου το φτιαξεις κοροιδευει το 8εμα κλειδοσετο!!

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

Λοιπόν παλικάρια το πρόβλημα το έλυσα χωρίς να χρειαστούν οι ανοησίες περί format.Όπως σας είπα πρώτα ψάχνουν το πρόβλημα σε βάθος και μετά όταν δουν πως δεν υπάρχει καμία άλλη λύση τότε κάνουν format!!!

Φτιάξιμο λαπτοπ του free gamato: Αποστολή εξετελέσθη

Very Happy Closed

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

το μετακινησα στα λυμενα :)

Gamatos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Gamatos
πρόβλημα λογαριασμού χρήστη!! - Σελίδα 3 Fw3MC

Και αλλάξτε παρακαλώ το τίτλο για να μην ξανά ανοίγει ποστ άλλος με ίδιο πρόβλημα,ευχαριστώ!!! Φοβερό

lOlman

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
lOlman

νομιζω καλυτερα τωρα...

Gamatos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Gamatos

Ναι ευχαριστώ πολύ αδερφέ! lol! ΜΑΝ

????????

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

Καλύτερα να μας λέγατε και τι είχε !

YuGo007

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
YuGo007

ναι το κλειδώσατε για αν έχει και κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα να του το λύσουμε, αλλά η λύση πια είναι ?

Gamatos

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Gamatos

Format... lol!

????????

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

Δεν μας λένε ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ PC TEAM να δίνει τις λύσεις και μετά να κλειδώνει !!

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

Να σας πω σκοπός δεν είναι να λύνουμε τα προβλήματα?Που θέλετε να ξέρω ότι θέλετε και την λύση.
Και στο κάτω κάτω αν κάποιος είχε το ίδιο πρόβλημα ας μου το έλεγε να του το λύσω.Άρχισαν όλοι format format...Είχε πρόβλημα ο λογαριασμός του free gamato γιατί ήταν κατεστραμμένος και επειδή δεν γινόταν επαναφορά συστήματος για να το φτιάξουμε,έκανα νέο λογαριασμό και τον έκανα Administrator.Στη συνέχεια διέγραψα τον κατεστραμμένο χρήστη και μπήκα στον σκληρό δίσκο για να μεταφέρω τα αρχεία που είχε στο νέο χρήστη που έφτιαξα.Έκανε ένα restart το pc του και όλα δούλευαν ρολόι...Εντάξει τώρα?Με φάγατε χωρίς να πείτε πουθενά ότι εκτός του ότι πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα πρέπει να λέμε και τις λύσεις τους.

????????

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

Αυτό είναι λογικό ! Και αν είχε κι άλλος το ίδιο πρόβλημα ??? Εσύ όμως γιατί κλείδωσες το τόπικ ?

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

Να το κλειδώσω τώρα η θα τα ακούσω πάλι?

????????

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές

Κλείδωσε το ! Closed

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

fastrider2006 έγραψε:Αυτό είναι λογικό ! Και αν είχε κι άλλος το ίδιο πρόβλημα ??? Εσύ όμως γιατί κλείδωσες το τόπικ ?

Αν κι άλλος είχε το ίδιο πρόβλημα ας μου το έλεγε...εγώ είδα σχόλια από τους περισσότερους χρήστες στο φόρουμ και κανείς δεν είπε τίποτα.Όλοι για προγράμματα και format μιλούσαν.Και δες λίγο πιο πάνω ποιος το μετακίνησε στα λυμένα και μετά έλα πες μου ότι έχω άδικο.

Technical Supporter

ΦώτοΝτοσιέΕπαφές
Technical Supporter

κλειδώνω!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 3]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

© 2009-2013 Parea.Biz Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.